Grene Heights View

A new green horizon

Grene Heights is inspired by Victoria Peak in Hong Kong where the natural terrain of mountains slowly cascades down to meet with man-made habitats.

Conceived as a residential integrated development comprising of both commercial shops and residential high-rise towers, Grene Heights features a tiered concept which layers the two components, starting from the low levels that gradually reaches the high levels, with the mid-levels in between.

It is also surrounded by a perimeter ring of green that acts a buffer - serving as the in-between space that defines the boundaries of Grene Heights as well as a park with lush trees and foliage for its residents.

Grene Heights is a place where panoramic views of the urban city amongst a tranquil living environment can be afforded to its residents, alongside the greeneries of Bukit Dinding.

Grene Heights View